Julija Putinceva prekinula pobednički niz Ige Sviatek sa 21 sa omamljivačem u trećem kolu na Vimbldonu

Julija Putinceva prekinula pobednički niz Ige Sviatek sa 21 sa omamljivačem u trećem kolu na Vimbldonu

Pobednički niz Ige Sviateka od 21 meča je završen,

Na set poenu u drugom setu, Julija Putinceva je ispalila pobednika forhenda takvog samopouzdanja i komande da biste pomislili da je njena protivnica potpuno nadjačana, da nije podobna da bude na istom terenu kao 29-godišnjakinja iz Kazahstana.

Ipak, ovaj protivnik je bio Iga Sviatek, igrač sa brojem 1 na svetu koji je nosio pobednički niz od 21 meča u ovom takmičenju.

A ona Je prezadužena.

Nakon što je ispustila prvi set sa 6:3, Putinceva se nekako nikada nije osvrtala, uzevši drugi i treći set nikada u nedoumici, 6-1, 6-2.rezultat.

GettyImages-2160260776

GettyImages-2160260776

Još da dođemo na ovu priču u razvoju.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.