Alkaraz – Humbert: raspored i gde gledati Vimbldon na TV-u i onlajn

Alkaraz - Humbert: raspored i gde gledati Vimbldon na TV-u i onlajn

Meč 16 kola biće prvi glavom između Španca i Francuza

Karlos Alkaraz je morao da pati da bi ušao u 16. kolo Vimbldona. Posle teške pobede u trećem kolu protiv Frensis Tijafo, u kojoj Španac nijeTakođe je ponovo osuđen u petom i poslednjem setu, branilac titule trećeg ‘majora’ sezone se prošla u narednu rundu turnira u Londonu. Produžavajući svoj nepobeđeni rekord u petom setu, pobedivši u 12 od 13 mečeva u kojima je Španac stigao do poslednjeg seta u karijeri.

Karlos Alkaraz će se prvi put suočiti sa Francuzom Ugom Humbertom, šesnaestim nosiocem turnira koji dolazi od pobede nad Amerikancem u trećem kolu Nakašima ранку 6(9)-7, 3-6, 7-6(5) i 6(6)-7. Meč koji je morao da se odigra u dva različita dana, pošto je obustavljen zbog kiše, protagonista u prvoj nedelji Grend slema. Protivnik određenog nivoa sa Šest titula u njegovom rekordu i da je pobedio Dva od njih u ove sezone: Dubai i Marsej.

Dok Španac ispustio dva seta u trećem kolu, Francuz je izgubio ukupno tri seta na turniru. Sa moralnim nebeskim visinom, Karlos Alkaraz će skočiti u centralu All England kluba sa ciljem da se vrati u četvrtfinale u Londonu.

Kada je 16. kolo Vimbldona između Karlosa Alkaraza i Uga Humberta?

Utakmica 16. kola Vimbldona 2024 između Karlosa Alkaraza i Ugo Humberta igra se ove nedelje, 7. jula, u prvom kolu centralnog terena, počev od 14:30 u Španiji.

Gde gledati 16. kolo Vimbldona 2024. sa Karlosom Alkarazom i Ugom Humbertom na TV-u?

16. kolo Vimbldona između Karlosa Alkaraza i Ugo Humberta može se videti kroz Movistar Plus+ preko svojih #Vamos i Movistar Deportes kanala.

Gde pratiti 16. kolo Vimbldona 2024. sa Alkarazom preko interneta?

Sve što se dešava u 16. kolu Vimbldona može se pratiti MARCA.com sa prenosom uživo, hronikom i izjavama protagonista. Takođe ćete moći da ga pratite u potpunosti i u realnom vremenu na Radiju Super Sport.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.