Alkaraz – Vukić: raspored i gde gledati vimbldonsko drugo kolo na TV-u

Alkaraz - Vukić: raspored i gde gledati vimbldonsko drugo kolo na TV-u

Australijanac je osvojio jedini presedan između njih dvojice u prvom kolu kvalifikacija na Rolan Garosu, 2020. godine

Karlos Alkaraz, nakon što je debitovao u ponedeljak na Vimbldonu pobedom nad Markom Lajalom, sastaće se ove srede protiv Marka Lajala. Aleksandar Vukić, rangiran kao 69 i koji je upravo pobedio Austrijanca Sebastijana Ofnera u pet setova.

Alkaraz i Vukić su se suočili samo jednom. Bilo je to u prvom kolu kvalifikacija za Rolan Garos, 2020. godine, pobedom Australijanca.

Kada je prvo kolo Vimbldona između Karlosa Alkaraza i Aleksandra Vukića?

Igraće se meč Karlosa Alkaraza i Aleksandra Vukića ove srede, 3. jula u drugoj smeni terena 1 All England Kluba u 16h u Španiji.

Alkaraz - Vukić: raspored i gde gledati vimbldonsko drugo kolo na TV-u

Gde gledati drugo kolo Vimbldona 2024. sa Karlosom Alkarazom i Aleksandrom Vukićem na TV-u?

Drugo kolo Vimbldona između Karlosa Alkaraza i Aleksandra Vukića možete pogledati na preko Movistar Plus+ preko svojih kanala do #Vamos i Movistar Deportes.

Gde pratiti drugo kolo Vimbldona 2024. sa Alkarazom preko interneta?

Sve što se dešava u drugom kolu Vimbldona Može se pratiti MARCA.com sa živima, hronikom i izjavama protagonista. Takođe ćete moći da ga pratite u potpunosti i u realnom vremenu na Radiju Super Sport.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.