Real Sosijedad potpisuje sina popularnog bivšeg tenisera i komentatora

Real Sosijedad potpisuje sina popularnog bivšeg tenisera i komentatora

Potpis Real Sosijedada Tomija Karbonela, sina bivšeg tenisera i komentatora Tomaša Karbonela

LDa Real Sosijedad je potpisao Tomy Carbonell (2005), sin bivšeg tenisera Tomaša Karbonela, da igra u Real Sosijedad C koji je član Druga federacija.

‘Novosti iz Gipuzkoe’ potvrdio potpisivanje 19-godišnjeg veznog igrača iz Badalone koji je napredovao ‘Control Y Pase OFICIAL’ u X (Twitter).

Tomy Carbonell, tko prošao je omladinsku akademiju F.C. Barselone, je bio jedan od najizuzetnijih igrača u svojoj grupi Katalonske omladinske divizije časti.

Tomas Karbonel, jedna od zvezda španskog tenisa 90-ih

Tomas Karbonel, Tomijev otac, je bio Jedan od najizuzetnijih španskih tenisera devedesetih i postao veliki specijalista za dublove (osvojio 22 titule).

Verujem da je tenis sport koji je dao najviše našoj zemlji

Tomás Carbonell

Katalonski teniser, koji je rođen 7. avgusta 1968. godine, osvojio je 2 titule u singlu (Maceió 1992. i Kazablanka 1996) i osvojio 2 titule u singlu. proglasio je šampiona mešovitog dubla na Rolan Garosu 2001 godine sa Virdžinijom Ruano Paskual.

Trenutno se Tomaš Karbonel ističe kao teniski komentator.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.