Stiv Karel se predao Alkarazu: „Nasmešite se i uživajte i posle gubitka velikog boda“

Stiv Karel se predao Alkarazu: "Nasmešite se i uživajte i posle gubitka velikog boda"

Karlos Alkaraz To pobuđuje strasti među ljubiteljima tenisa širom sveta. Иak i meрu najpoznatijim. Poslednji koji se predao Mursijanovu igru je bio Stiv Karel, američki komičar koji je svirao Bobi Rigs u filmu ‘Bitka za poze’ Uz Ema Stoun u koži Billie Jean King.

„Ono što mi se sviđa kod Alkaraza je to Čak i kada izgubi veliki poen, odaje utisak da uživa. Izgleda kao dete na terenu i vidi se ta nevinost u načinu na koji igra“, prokomentarisao je on u intervjuu zvaničnim medijima Vimbldon tokom boravka u Londonu da promoviše film ‘Gru 4: Despicable Me’ u kojoj daje glas protagonisti zabavne animirane sage.

Alkaraz izgleda kao dete na terenu i vidi se ta nevinost u načinu na koji igra

Stiv Karel, glumac

Carell, međunarodno poznat po svom karakteru Majkl Skot u seriji „Kancelarija“, uverava da je Karlos veliki sportista i da je gledanje njega zadovoljstvo: „Ponekad izgleda da ne veruje kakve udarce zadaje… ili onima koji daju svoje rivale. Mnogo uživa na terenu i tera gledaoce da uživaju“, prokomentarisao je predao se odbrana titule na londonskoj travi.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.