Bucsa predstavlja sve brendove: Patike za glavu, Joma čarape, Lacoste suknju i Nike majicu

Bucsa predstavlja sve brendove: Patike za glavu, Joma čarape, Lacoste suknju i Nike majicu

Teniser iz Torelavega imaće fratridni duel sa Bouzasom koji garantuje prisustvo Španca u trećem kolu

Kristina Bucsa je teniser koji deli svlačionicu sa Naomi Osaka, Iga Sviatek i Ema Radučani, neke od najplaćenijih sportista na svetu zahvaljujući milionskim ugovorima.

Teniserka rođena u Moldaviji i sa sedištem u Torelavega već nekoliko godina je etablirana u svetskih ‘top 100’, ali se za nju ništa nije promenilo. Nastavi da im kupuješ svu odeću.

Ovog utorka debitovao je pobedom na Vimbldonu, kvalifikujući se po drugi put u karijeri za drugo kolo turnira. Žrtva joj je bila Ana Bogdan, u super taj-brejku pošto je spasila dva meč lopte.

Bucsa je nosila par patika brenda Head, Joma čarape, suknja od Lacoste i Nike majica. Sve u pratnji Wilsonove rekete u Yonex torbi za reket.

„Volim da budem slobodan, nema ništa bolje od slobode. A ne treba mi ni mnogo odeće. Sa sedam košulja, sedam pantalona i sedam suknji dobro sam. Samo, ako nije veliki trošak za odeću. Ako dođe sponzor, razgovaraćemo sa njima“, navela je Kantabrijanka u svom pismu uvodu prošle godine na Australijan openu. Stigao je do treće runde. Sponzori još uvek nisu stigli.

Zaljubljenik u čitanje, čita knjige o psihologiji, filozofiji i stvarima o ljudskom telu Da bi saznao kako to funkcioniše, ima oca kao mentora i trenera. „Tako je celog života.“ Govori četiri jezika: španski, engleski, rumunski i francuski.

Kristina ne voli društvene mreže niti komunicira na njima: „Ne vidim društvene mreže kao nešto za mene. Fokusiran sam na svoju stvar i ne volim mnogo da fotografišem ili pokazujem svoj život drugim ljudima, to je nešto lično.“

Predstavlja Španiju na Igrama

Buksa će se takmičiti na svojim prvim Olimpijskim igrama u Parizu pod španskom zastavom. Ušla je u singl, treniraće u dublu sa Sarom Sorribes i ne isključuje se mogućnost da ona bude izabrana za mešovito takmičenje gde dve utakmice već obezbeđuju borbu za medalje.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.