Serena Vilijams će se pojaviti u tok-šouu Hot Ones četvrtog jula

Serena Vilijams će se pojaviti u tok-šouu Hot Ones četvrtog jula

Ali prvo se gostimo!

Svake godine četvrtog jula, Amerikanci širom sveta učestvuju u vremenski počasnoj tradiciji da proslave osnivanje zemlje kao nezavisne nacije pre skoro 250 godina: jedu, i mnogo toga, od viršli i hamburgera do pilećih krilca.

Kada se Serena Vilijams pridruži zabavi ove godine, radiće to pred kamerama. Dvadesetpednogodišnja Grend slem šampionka u singlu trebalo bi da se pojavi ove nedelje u čuvenom Tok-šouu na Jutjubu Vruće, koji je izgradio kult koji sledi zbog svog pokazivanja slavnih gostiju koji guše progresivno začinjenija krila dok odgovaraju na pitanja o sebi od voditelja Šona Evansa.

Fenomen pop kulture iznedrio je više od 300 epizoda od 2015. godine, a video je ko je ko od A-listera, dobitnika Gremija i superzvezda sportista koji preuzimaju izazov.

Takođe je odgovoran za neke od najmnogoletnijih internet momenata poslednjih godina, od viralnog „Hej, pogledaj nas“ trenutka zbližavanja sa Evansom, do braće Džejsona i Trevisa Kelsa koji su odlučili da zadatak nije „nikakva f—ing šala“.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by First We Feast (@firstwefeast)

U karijeri profesionalne teniserke, Vilijams se uzdigla do skoro svakog izazova koji joj je predočen na terenu na putu do 23 Grend slem titule u singlu, četiri olimpijske zlatne medalje i 98 WTA titula u singlu. Cilj Vruće obećava da će dovesti vrućinu na nivo koji nekadašnji svet br. 1 do sada nije videla kada je postala prva teniserka koja se uključila u šou.

„Ove nedelje na Vruće, dobili smo Serenu Vilijams protiv Krila smrti“, obećao je šou u svom Instagram teaseru za Vilijamsovu epizodu.

Pre nego što se uključite da gledate bilo kakve slavljeničke vatromete na Četvrtoj, pobrinite se da se prvo uključite da zapalite ovu vatru.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.