Endi Marej igra samo dubl na svom poslednjem Vimbldonu posle surgryja

Sport na TV-u za nedelju, 5. maj

Dvostruki šampion u singlu Endi Marej igraće samo dubl na svom poslednjem Vimbldonu posle nedavne operacije

LONDON (AP) — Dvostruki šampion u singlu Endi Marej igraće samo dubl na svom poslednjem Vimbldonu posle nedavne operacije.

On je u utorak trebalo da igra u prvom kolu singla, ali se povukao samo nekoliko sati pre toga.

Marej je imao operaciju 22. juna kako bi uklonio cistu iz kičmene moždine, a njegov menadžment tim je najavio povlačenje u jutarnjim časovima.

Ulazi u dubl u All England klubu sa svojim starijim bratom, Džejmijem.

Tridesetsedmogodišnji Endi rekao je da želi da se povuče posle Olimpijskih igara u Parizu, koje počinju kasnije ovog meseca.

Marej se poslednjih godina izborio sa povredama, uključujući i loš kuk koji je zahtevao dva zahvata.

Prestao je da igra tokom meča drugog kola na turniru na travi u Kvins klubu u Londonu prošlog meseca jer je imao problema sa hodanjem. Kasnije je objasnio da je cista sabijala nerv u leđa i ostavljala utrnulu desnu nogu.

___

AP tenis:

https://apnews.com/hub/tennis

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.