Roberto Bautista pobedio Marterera i nastavio dobru formu na travi

Roberto Bautista pobedio Marterera i nastavio dobru formu na travi

Igrač poreklom iz Kastelona, polufinalista Vimbldona 2019. godine, sada će se suočiti sa Sonegom ili Navoneom

Roberto Bautista, 36 godina i nalazi se na 112. mestu, ovog ponedeljka slavi svoj prolaz deveti put u drugo kolo Vimbldona i Činjenica da ih jedna pobeda udaljava od povratka u ‘top 100’ na svetu.

Bautista, koji je prošle nedelje stigao do četvrtfinala Šampionata Majorke, dao je dobar izveštaj Maksimilijanu Marteru, 6-3, 6-1 i 6-4. To je prva pobeda španskog tenisa u aktuelnom izdanju trećeg mejdžor na kalendaru.

Učenik Pepea Vendrela, polufinalista 2019. godine, suočiće se sa pobednikom meča između Marijana Navonea i Lorenca Sonega.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.