‘Najbolji koji je ikada pogledao’: Frizura Fabija Fonjinija daje modnu izjavu na Vimbldonu

'Najbolji koji je ikada pogledao': Frizura Fabija Fonjinija daje modnu izjavu na Vimbldonu

Italijanski posao sa izbeljivačem plavušama okrenuo je glavu na društvenim mrežama u uvodnim satima Šampionata,

Nije dugo trebalo da se da prva modna izjava na Vimbldonu ove godine. Na turniru koji je često poznat po sivom nebu i turobnom vremenu, izbeljivač-plava kosa Fabija Fonjinija blistala je svetlije od sunca na Terenu 16.

Tridesetsedmogodišnji bivši igrač Top 10 debitovao je početkom prošlog meseca sa svojim platinastim bravurama, i zamolio svoje pratioce na društvenim mrežama da ocene izgled sa 1 na 10. Ali sve je veće na Grend slemovima – uključujući i viralnu reakciju na izbor živahnog Italijana da svoje tamno drveće pretvori u platinu.

Jedan korisnik društvenih mreža ga je čak proglasio „najboljim Fabiom Fogninijem koji je ikada pogledao“.

Drugi su napisali da je Italijan izveo besprekornu počast nekim zapaženim imenima u pop kulturi, mada nisu mogli tačno da se dogovore Koga.

Među pikovima je bio Bili Ajdol, titularni protagonista anime serije Naruto, Beavis iz MTV-a Beavis i Butthead, pa čak i Bart Simpson.

Kakva god da je inspiracija za Fogninijev „epski“ izgled, neće nestati u skorije vreme – čak i ako je, kako je rekao jedan korisnik X (nekadašnji Twitter) „spreman za Ibicu“.

On je svoju 14. On će se u drugoj rundi suočiti sa nosiocem No. 8 Kasperom Rudom.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.