Radio MARCA će emitovati sve mečeve Karlosa Alkaraza

Radio MARCA će emitovati sve mečeve Karlosa Alkaraza

Mursijski teniser tražiće svoj drugi trofej u Londonu

LDa Karijera Karlosa Alkaraza počinje na Vimbldonu sa ciljem da ponovo podigne trofej na britanskoj travi. Aktuelni šampion turnira priprema odbranu posle osvajanja Rolan Garosa i Olimpijskih igara na pomolu.

Španac, koji već ima tri Grend slema, debitovaće protiv Marka Lajala, estonski teniser polupoznanica širu javnost koja će služiti da vidi Karlitosovu formu posle poraza u Kvinsu u 16. kolu.

Na Radiju MARCA ćemo ispričati sve Karlosov meč na ovom turniru sa José Luis Alvárez Escarabajano, Naćo Kalvo i cela armija komentatora Marcadora.

Sportski radio tako pojačava svoj Posvećenost sportu uživo i za pokrivanje svih sportskih događaja. Ovog leta, pored svih mečeva Evropskog prvenstva, Olimpijskih igara i svih predsezonskih mečeva, biće održani i prenosi mečeva Vimbldona sa Karlitosom Alkarazom.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.