Holger Rune tapše Borisu Bekeru zbog trenerske konfuzije na Vimbldonu na društvenim mrežama

Holger Rune tapše Borisu Bekeru zbog trenerske konfuzije na Vimbldonu na društvenim mrežama

Rune je prozvao Bekera, koji je ranije ove sezone okončao petomesečni trenerski mandat sa Danom, zbog pitanja vezanih za njegovu trenutnu postavu sa Patrikom Mouratogluom.

„All England Club“ je na samo nekoliko sati od otvaranja svojih vrata za Vimbldonsko prvenstvo 2024. godine i stvari već postaju začinjene između pretendenta na tamnog konja Holgera Runa i bivšeg trenera Borisa Bekera.

Beker, koji je radio sa Runeom pet meseci od kraja 2023. do početka 2024. godine, tvitovao je konfuziju oko toga da li Danci i sadašnji trener Patrik Mouratoglu zaista i dalje rade zajedno, tvrdeći da njih dvojicu nisu videli zajedno u danima koji su prethodili trećem Grend slem turniru u sezoni.

„Brzo pitanje: vidim da @pmouratoglou Londonu ali ne sa @holgerrune2003 u @Wimbledon… i dalje rade zajedno?!?“ tvitovao je nekadašnji svetski broj 1, koji je tri puta osvajao Vimbldon, a prethodno radio sa Novakom Đokovićem.

Nije strano dugme za odgovor, Rune je brzo odgovorio Bekeru direktno, prozivajući svog bivšeg trenera na javnu prirodu svog posta, koji je poslat sa Tvitera/X da ga svi vide.

„Super čudno, ne postavljate mi ovo pitanje direktno, dok se zajedno dopisujemo o drugim stvarima „, 😂 objavio je Rune u odgovoru. „Odgovor na vaše pitanje je da radimo zajedno. Deljenje turnira između nas po planu.“

Nosilac br. 15 na SW19, Rune bi mogao da se suoči sa no. 2 nosiocem Đokovićem u četvrtom kolu, ali će prvo morati da se bori sa protivnikom u prvom kolu Soon-woo Kwon, bivšim svetskim brojem 52 koji je propustio veći deo prošle sezone zbog povrede ramena. Kvon vodi glavom sa 2:0, pošto je na Australijan openu 2022. pobedio nekadašnjeg svetskog broj 4 u četiri seta.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.