Success in the CT Denia of the RPT-MARCA U-16 and U-18 Circuit

Success in the CT Denia of the RPT-MARCA U-16 and U-18 Circuit

Šesnaesti krug najstarijeg trening kola u Španiji

LVeličanstveni objekti Teniski klub Denia, u provinciji Alikante, uspešno je bio domaćin testova U16 i U18 koji odgovara XXIV RPT National Circuit – MARCA Young Promises U16 & Junior Cup U18 by Wilson, u organizaciji Profesionalna registracija tenisa uz podršku Kraljevske Federacije Љpanac i Teniske federacije Zajednice Valensijanka.

Testovi su bili pod manuom Dnevna soba i Havijer Tomas delovao je kao sudija. Elsa je bila prisutna na dodeli nagrada Bordehore, predsednik Teniskog kluba Dénia.

Rezultati su sledeći:

U16 Perspektivni mladi igrači:

Muško finale U16: Sergej Likhogrud pobedio Martina Kozara (7) 6/3 6/4.

Žensko finale U16: Hajdi Šmal pobedila Mar Hernandez (2) sa 6/2 7/5.

U18 Juniorski kup:

U18 Muško finale: Ruben Lebron pobedio Salvu Mulet (7) sa 6/4 6/3.

U18 Žensko finale: Irena Serano (5) je pobedila Koral Vale (2) sa 3/2 i povukla se zbog povrede.

Profesionalna registracija tenisa, najstariji i najveći promoter omladinskog tenisa u Španiji, organizuje od 1995 RPT National Circuit – MARCA by Wilson koji će se računati u svom XXIX izdanje sa 74 trke širom Španije, uz podršku Kraljevske federacije Љpanac tenisa i saradnje HdI, NH hoteli, NutriSport, ICI Sports University i APE deporte. Ove godine više od 6000 igrača

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.