Geared Up: Ana Kalinskaja se probija u Top 20 miksom Vilsona, Adidasa i Aloa

Geared Up: Ana Kalinskaja se probija u Top 20 miksom Vilsona, Adidasa i Aloa

Izbliza pogledajte opremu 25-godišnjaka koji ima prelomnu sezonu.

Racquet: Wilson Ultra 100 v4 ($249)

Četvrti nastavak Ultra-a nalazi da i dalje proizvodi laku snagu rama uz minimalan napor, ali izgleda i oseća se prefinjenije. Ažurirana geometrija i tanji otvor učinili su ga aerodinamičnim i ergonomskim nego prethodne generacije. Vilson je dodao svoju FortyFive tehnologiju kako bi povećao fleksibilnost okvira, a da pri to istovremeno zadrži impresivnu snagu i stabilnost. Na taj način se poboljšava osećaj reketa, kontrola i udobnost – sve nadogradnje nad njegovim prethodnikom – i primetno povećava razigranost. Obrazac raširene niske nudi širok spin prozor, pogodan za igrače koji žele da prikažu igru osnovne linije napajanja. I zapanjujuća plava kozmetika koja menja boju čini impresivan izgled.

Aparat: Alo Match Point Tennis Skirt ($68); Izrezani ceo dan kratki rukav (48 dolara); Performanse Eclipse Visor ($48)

Za one koji nisu upoznati sa etiketom, Alo je omiljen među fitnes, jogom i publikom. Međutim, brend takođe ima liniju teniskih komada koji postiћu poene i na terenu i van njih. Match Point Suknja je napravljena sa laganom tkaninom performansi koja se prilagođava vašem pokretu dok vas drži suvim. Izdašna traka za struk u bokserskom stilu priuštila je udoban i laskav fit. Ugrađeni šorts sa bočnim džepom pruža dodatnu podršku i opcije skladištenja.

Crew neck short sleeve top je napravljen od super mekane modalne tkanine dresova. Labavo je i vazdušno tako da vas ne opterećuje ili ometa prilikom uzimanja velikih ljuljaški. Posekotina pogađa pravo u struk za igrače koji žele izrezan izgled.

Jednolični, podesivi vizir štiti vaše oči tvrdim, hologramskim štitom za sunce. Napravljen je sa utkanom tkaninom visokih performansi i unutrašnjom mesh trenerkom kako bi se sprečilo da vam znoj remeti vid.

Obuća: Adidas barikada 13 (160 dolara)

Posle kraće pauze i skorog ulepšavanja od glave do pete, najnovija Barikada nastavlja svoj nedavni trend upotrebe suptilnih tweakova na svoju ažuriranu formulu. Gornji deo ima više mesh-a za povećanu fleksibilnost, veću udobnost i skraćeni period pauze. Underfoot, novi Repetitor midsole zamenjuje bounce penu prethodnog modela za poboljšanu sudsku vezu i glatke prelaze. Asimetrični U-grlo i isključeni sistem za lacing omogućavaju vam da zaista čvrsto stegnete pertle – ako je potrebno – dok sprečavate bilo kakav pritisak ili štipanje do vrha stopala. Torzioni sistem je kičma cipele, sprečavajući uvrtanje kroz sredinu tokom eksplozivnih rezova i promena pravca. Vuče za toe-draggers će ceniti dobro ojačani TPU (Adituff) koji oblaže veći deo kutije za zube i medijalnu stranu gornjeg dela. Saberite sve i Barikada ostaje jedan od glavnih izbora kada je reč o stabilnosti, trajnosti i podršci.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.