Švedski teniski klub domaćin RPT – MARCA Juniorskog kupa

Švedski teniski klub domaćin RPT - MARCA Juniorskog kupa

Devetnaesto kolo najstarijeg kadetskog kola u Španiji

LObjekti Švedski teniski klub biće domaćin, devetu godinu za redom, U18 juniorske manifestacije koja odgovara XXIX RPT National Circuit – MARCA Junior Cup U18 by Wilson, koji će se odvijati od Od 8 do 14 jula (preliminarna faza 6 i 7), u organizaciji Profesionalna registracija tenisa I Dectra Valensija, uz podršku Kraljevske federacije Љpanac i Teniske federacije Zajednica Valensije.

Ovu juniorsku trku će režirati Toni Gil i Mikelanđelo Rodrigo On će biti sudija. Zatvaranje registracija će biti izvršeno na Ponedeljak, 1. jul u 9 uveče, a već su otvoreni na novom sajtu Kola:

Pored 12 do 14 jula, poklapajući se sa Zavrљi turnira, drugačiji Kursevi obuka za Monitori i treneri Nivo 1, Nivo 2 i Sveobuhvatni kurs, uz profesionalnu sertifikaciju Profesionalna registracija tenisa, koga će voditi Luis Mediero, predsednik i osnivač RPT- a. RPT kursevi i kvalifikacije su odobreni i priznati od strane Kraljevskog Federacije Špansko prvenstvo u tenisu.

Profesionalna registracija tenisa, najstariji i najveći promoter omladinskog tenisa u Španiji, organizuje od 1995. RPT National Circuit – MARCA by Wilson koji će imati u svom XXIX izdanju 74 testa širom Španije, uz podršku Kraljevske federacije Љpanac tenisa i saradnje HdI, NH hoteli, NutriSport, ICI Sports University i APE deporte. Ove godine više od 6.000 igraиa.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.