Stiv Karel dobio vimbldonsku turneju od Lore Robson i upoznao Igu Sviateka

Stiv Karel dobio vimbldonsku turneju od Lore Robson i upoznao Igu Sviateka

A-lister je bio u All England klubu u sklopu promotivne turneje za britansko izdanje animiranog filma ‘Despicable Me 4’ gde izražava glavnog junaka Grua.

Iz Skrantona, tata. na SW19: Dobrodošli na Vimbldon, Majkl Skot!

Kancelarija zvezda Stiv Karel bio je u petak u All England klubu u okviru promotivne turneje za britansko izdanje animiranog filma ‘Despicable Me 4’ gde izražava glavnog junaka Grua.

Glumac sa A liste obišao je klub sa Laurom Robson prilikom posete, pozirao na Centralnom terenu, a čak je imao i susret i pozdrav sa Igom Sviatek, koja je obožavala na društvenim mrežama o susretu sa njim.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

Post koji deli Vimbldon (@wimbledon)

Karel nije nepoznanica za tenis, pošto je bio jedan od mnogih u Holivudu koji je prihvatio igru kao način da ostane aktivan tokom pandemije COVID-19. Karel i njegova supruga Nensi su među mnogim poznatim ljudima koji su uzimali časove od samoproglašenog teniskog trenera zvezda Krisa Kraba.

„Na svakom času nešto naučim, a u isto vreme to je najzabavniji deo mog dana“, rekao je on za *The Hollywood Reporter *2021.

Ali i pre toga, Carell je glumio BobbyJa Riggsa u filmu 2018 Bitka za poze preko puta Eme Stoun kao Bili Džin King, koja je hroničar čuvenog meča istog imena iz 1973. Za njegov nastup. bio je nominovan za Zlatni globus i SAG nagradu— a Robson kaže da joj je glumac u petak rekao da su on i njegova supruga obožavaoci jednog od najzabavnijih igrača profi turneje.

Potreban je jedan da bi se znao, ili tako kaћu!

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.