Kada Alkaraz igra protiv Lajala: u koje vreme i gde gledati prvo kolo Vimbldona na TV-u

Kada Alkaraz igra protiv Lajala: u koje vreme i gde gledati prvo kolo Vimbldona na TV-u

Španac će debitovati na britanskom turniru u ponedeljak, 1. jula kao aktuelni šampion protiv protivnika sa kojim se nikada nije suočio

Vimbldon je za mnoge stvari drugačiji turnir od ostala tri ‘Grend slema’. Jedan od njih je da šampion muškog žreba ima čast da prvi stane na travu centralnog terena All England Kluba.

Ovo priznanje spada u aktuelno izdanje turnira Karlosu Alkarazu. Dvadesetjednogodišnjak iz Mursije jedva da se raduje odbrani krune koju je osvojio prošle sezone protiv Novaka Đokovića.

Karlitos, koji je prošle nedelje igrao kod Kvinsa kao prvi kontakt na terenu, debitovaće u ponedeljak 1. jula protiv Mark Lajal, nepoznati teniser iz Estonije, ima 21 godinu, 262 ATP i koji dolazi iz kvalifikacija. Uprkos tome što su istih godina, ne postoji presedan između njih dvojice.

Kada je prvo kolo Vimbldona između Karlosa Alkaraza i Marka Lajala?

Utakmica između Karlosa Alkaraza i Marka Lajala igra se ovog ponedeljka, 1. jula na centralnom terenu All England kluba od 14.30 časova u Španiji, jedan sat manje u Londonu.

Gde gledati prvo kolo Vimbldona 2024. sa Karlosom Alkarazom i Markom Lajalom na TV-u?

Prvo kolo Vimbldona između Karlosa Alkaraza i Marka Lajala može se videti na Movistar Plus+ preko svojih kanala #Vamos i Movistar Deportes.

Gde pratiti prvo kolo Vimbldona 2024. onlajn sa Alkarazom?

Sve što se dešava u prvom kolu Vimbldona Može se pratiti MARCA.com sa živima, hronikom i izjavama protagonista. Takođe ćete moći da ga pratite u potpunosti i u realnom vremenu na Radiju Super Sport.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.