U Madridu počinje prvo nacionalno kolo za krastavčiće

U Madridu počinje prvo nacionalno kolo za krastavčiće

I Spanish Open by Cervezas Victoria on the courts of the Madrid Tennis Federation

Il Krastavčić inauguriše I National Pickleball Circuit RFET- MAPFRE sa Spanish Open by Cervezas Victoria, koji će se održati u objektima Teniska federacija Madrida od ovog petka, 28. juna i do sledeće nedelje, 30. juna, sa 16.000 evra nagrada. To je prvi turnir koji organizuje Kraljevska španska teniska federacija od integracije modaliteta u svoju sportsku strukturu i bodovaće se za špansku rang listu i za DUPR svetsku rang listu.

Više od 250 učesnika iz 15 zemalja Oni će učestvovati u različitim kategorijama, u singlovima kao što su dvojni i mešoviti dubl. Testovi će se kretati od profesionalne konkurencije (5,0) do početnih (3,0), u apsolutnom (+19) i seniorskom (+50) žrebu. Instalirani su 47 staza za krastavčiće, sa centralnim prostorom od tri terena za finale. Ulaz жe biti besplatan.

Na apsolutnom testu (5.0) nastupiće najbolji nacionalni specijalisti, kao što je Sabrina Mendez, Evropski šampion; i istaknute međunarodne ličnosti kao što je brazilski Marselo Jardim, ne tako davno velika zvezda Padela i sada šampion US Opena +50 i APP kolo u Sjedinjenim Državama; ili argentinska Nerea Derbiji.

Finale ove kategorije možete pratiti u TV uživo putem signala RTVE Play, Super Sport TV, Tevemos i RFET-ovaj YouTube kanal. Telesport će prenositi neke mečeve na odloženoj osnovi.

Špansko otvoreno prvenstvo Cervezasa Viktorije takođe će poslužiti da se definišu članovi MAPFRE Španska reprezentacija koji će doći do prvog Evropsko prvenstvo u krastavčićima, koji će se igrati u novembru, po naređenju selektora reprezentacije Martína Suárez.

Ovo prvo RFET National Pickleball Circuit – MAPFRE imaće četiri događaja u 2024. Sledeća zakazana obaveza će biti Špansko prvenstvo, u kojoj će poslednja faza biti postavljena u Plaza de España de Madrid 28. i 29. septembra.

Biće saopšteno mesto održavanja španskog klupskog timskog prvenstva i četvrtog nacionalnog opena Uskoro. Kolo organizuje kompanija B3 Sportainment u saradnji sa RFET-om.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.