Teniski klub El Collao domaćin još jedne RPT manifestacije – MARCA Jóvenes Promesas

Teniski klub El Collao domaćin još jedne RPT manifestacije - MARCA Jóvenes Promesas

Osamnaesrli krug najstarijeg kadetskog kola u Španiji

LObjekti Teniski klub El Collao Riba-Roja del Turia (Valensija) biće domaćin još godinu dana kadetske manifestacije U16 odgovarajućim XXIX RPT National Circuit – MARCA Young Promises U16 by Wilson, koji će se održati od 8. do 14. jula (preliminarni krugovi 6 i 7), u organizaciji Profesionalna registracija tenisa uz podršku Kraljevske Federacije Љpanac i Teniske federacije Zajednica Valensije.

Ovaj test kola će režirati Visente Martinez i Huanjo Goatherd On će biti sudija. Zatvaranje registracija biće u ponedeljak, 1. jula u 21h, a već su otvorene na novom sajtu Kola.

Pored 12 do 14 jula, poklapa se sa Zavrљi turnira, drugačiji Kursevi obuka za Monitori i treneri Nivo 1, Nivo 2 i Sveobuhvatni kurs, uz profesionalnu sertifikaciju Profesionalna registracija tenisa, koga će voditi Luis Mediero, predsednik i osnivač RPT- a. RPT kurseve i kvalifikacije je odobrila i priznala Kraljevska federacija Љpanac tenisa.

Profesionalna registracija tenisa, najstariji i najveći promoter Omladinski tenis u Španiji, organizuje od 1995 RPT National Circuit – MARCA by Wilson koji će imati u svom XXIX izdanju 74 testa širom Španije, uz podršku Reala Federacije Špansko tenisko prvenstvo i saradnja HdI, NH hoteli, NutriSport, ICI Sports University i APE deporte. Ove godine više od 6.000 igraиa.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.