Vimbldon 2024: kada počinje, gde gledati na TV-u, datume i vreme teniskog Grend slema

Vimbldon 2024: kada počinje, gde gledati na TV-u, datume i vreme teniskog Grend slema

Kažemo vam kada počinje turnir Vimbldon 2024, vreme i datumi mečeva

TPosle poraza Alkaraza na kraljičinom turniru, ljubitelji španskog tenisa već odbrojavaju dane do njegovog debija na kraljičinom turniru. WImbledon 2024. Španac koji je prošle godine podigao trofej pobedivši Đokovića u nezaboravnom finalu, da li će Španac uspeti da podigne svoj drugi grend slem u sezoni i četvrti u karijeri?

Kada počinje turnir Vimbldon 2024?

Vimbldon 2024. će se održati od ponedeljka, 1. jula do nedelje, 14. jula. Na turniru će u nedelju biti održan ceo dan igre u pauzi, što je praksa koja je uvedena 2022. godine. Kalendar sadrži sledeće ključne datume za muške i ženske singl događaje:

Datumi turnira Na Vimbldonu 2024

  • Prvo kolo: 1-2. jul
  • Drugo kolo: 3-4. jul
  • Treće kolo: 5-6. jul
  • Runda 16: 7-8 jul
  • Četvrtfinale: 9-10. jul
  • Polufinale: 12. jul
  • Finale: 14. jul

Kvalifikaciona kola za Vimbldon 2024. biće održana od 24. do 27. juna. Uspešne kvalifikacije ući će u glavni žreb od 1.

Rasporedi na Vimbldonu 2024

Sva podudaranja Vimbldon 2024 Imaće dva rasporeda, na otvorenim terenima počeće u 12 časova, a na glavnom terenu od 14 časova po španskom vremenu.

NIL HOLEFE

Gde gledati Vimbldon 2024 na TV-u

Ako ste ljubitelj tenisa i želite da Pratite Vimbldon 2024 iz Španije, svi mečevi se mogu videti od Movistar+ koji ima ekskluzivno pravo da prenosi Vimbldon u Španiji. Sve mečeve možete gledati kroz #Vamos i Movistar Deportes. Ovi kanali će ponuditi potpunu pokrivenost turnira, uključujući analizu i specijalne programe pre i posle meča.

Gde gledati Vimbldon 2024 online

Sve što se dešava na Vimbldonu 2024. godine moći ćete da pratite onlajn od MARCA.com. godine uz najdetaljnije informacije, vesti, rezultate, hronike i nastupe uživo španskog tenisera.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.