Karlos Alkaraz takmičiće se na izložbenoj manifestaciji Šarlot Invitational u decembru

Karlos Alkaraz takmičiće se na izložbenoj manifestaciji Šarlot Invitational u decembru

On će se u jednom meču suočiti sa Frensis Tijafo, dok će se Medison Kiz i Sloun Stivens sastati u drugom u Spektrum centru, domu NBA šarlot Hornetsa.

ŠARLOT, N.C. (AP) — Branilac titule šampiona Vimbldona Karlos Alkaraz učestvovaće na teniskoj egzibicionoj izložbi u Šarlotu 6.

Trećeplasirani Alkaraz će se u jednom meču suočiti sa Frensis Tijafo, dok će se Medison Kiz i Sloun Stivens sastati u drugom u Spektrum centru, domu NBA šarlot Hornetsa.

„Sve oči će biti uprte u Šarlot dok se neka od najvećih imena u tenisu suočavaju u događaju kakav nijedan drugi“, rekao je izvršni direktor Sportske fondacije Šarlot Deni Morison. „Očekujte nenadmašno, povišeno gostoprimstvo koje samo Kraljica Grad može da pruži i, naravno, elitno takmičenje u sportu koji je očarao svet.“

Alkaraz je osvojio ovogodišnji Otvoreno prvenstvo Francuske, što ga čini najmlađim muškim teniserom koji je osvojio Grend slem na sve tri igračke podloge — tvrdoj, šljaci i travi.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by Carlos Alcaraz Garfia (@carlitosalcarazz)

„Zahvalan sam na prilici da se takmičim na pozivnici u Šarlotu ovog decembra“, rekao je Alkaraz. „Navijači mogu da očekuju neverovatnu noć i radujemo se što ćemo pružiti nezaboravno iskustvo za sve prisutne.“

Vreme podudaranja tek treba da se utvrdi.

Ulaznice za ovaj događaj biće u prodaji sredinom jula.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.