Rok grupa Paramor posetila Vimbldon dok je nastupala na Eraz turu Tejlor Svift

Rok grupa Paramor posetila Vimbldon dok je nastupala na Eraz turu Tejlor Svift

Oni se tiиu tenisa na travi, hajde da ga uzmemo sa vrha.

Hoćeš da upoznaš članove rok grupe Paramore koja je osvojila Gremi? Vaš lokalni teniski teren bi mogao da bude dobro mesto za početak.

Dok je bila u pratnji Tejlor Svift na evropskoj nozi svoje globusne turneje Eras Tur, neki od muzičara benda posetili su Vimbldon ove nedelje, pridruživši se Karlosu Alkarazu, Novaku Đokoviću i ostalim igračima koji su stigli u All England Klub uoči trećeg Grend slema godine.

Bend koji vodi Hejli Vilijams prati Svift na svih 48 nastupa u Evropi u poslednjem delu turneje, uključujući i ovomesečni šou Iga Sviatek u Liverpulu. Pevačica nije ispratila svoje kolega iz benda tokom njihove posete SW19, doduše, koja se očigledno odigrala ove nedelje nakon što je grupa završila sviftove tri predstave na londonskom stadionu Vembli.

Međutim, Vimblmor je, kako su fanovi benda na društvenim mrežama izašli da cheekily nazivajući događaj, ionako bio hit.

„Krosover za koji nisam znao da mi treba“, napisao je jedan, dok su drugi klicali svojim „sudarima svetova“.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

Post koji deli Vimbldon (@wimbledon)

Ljubitelji tenisa mogli bi da se iznenade kada saznaju da veza benda sa sportom ide mnogo dublje od brzog zaustavljanja na slobodan dan. Mnogi muzičari su strastveni rekreativci, bez sumnje dolaze u posetu samo nekoliko dana uoči početka Šampionata kao stavka koja mora da se uradi na njihovim listama kofa.

Bubnjar Zek Faro posebno nije krio svoju ljubav prema igri, a jednom se čak obukao i kao ogromna teniska loptica za Noć veštica. Grupa je često fotografisana kako se zeza na terenima sa prijateljima, a teniski objekti širom Evrope bili su tema koja se ponavlja u mnogim objavama bendova na društvenim mrežama tokom čitave turneje. (Toliko da je to pokrenulo jednog fana da predloži, on pokreće zaseban Instagram nalog kako bi prikazao sve one terene na kojima igra.)

Ali na krunskom dragulju teniskih objekata, ovi novajlije su se izjednačili sa nekim stručnim savetima. Grupa se povezala sa bivšom WTA pro Laurom Robson na engleskim travnjacima, pošto je nekadašnja juniorska pobednica Vimbldona postavila fotografiju na svoj Instagram stori o sebi i bendu koji zajedno drže rekete.

Svi znamo da je Lorde to jednom uradila, ali moћda ima mesta za joљ jednu tenisko-centriиnu stazu na vrhu. Bilbord Grafikoni? Mi kaћemo da.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.