Ališa Herero održava niz španskog tenisa na ITF i Challenger kolo

Ališa Herero održava niz španskog tenisa na ITF i Challenger kolo

Titula u dublu na W35 u Vičiti

LŠpanska teniska nedelja na kolo ITF i Challenger Ostavio nam je titulu i nekoliko finala. Uspeh je došao u dubl remiju W35 u Vičiti (Kanzas, SAD), gde je Ališa Kovaи osvojila je dubl da bi ove godine dodala četiri i ukupno sedam (od toga šest sa Argentinkom Melany Solange).

Na W75 u Olomuku (Češka Republika), četvrtfinale u Lejru Rosemary i Arianino polufinale u dublu Geerlings. Na W50 u Ystadu (Švedska), Irenino finale Burillo, Andreino polufinale Lazarus i Anđeline odaje Fita. A u W35 tauste (Zaragoza), Lučijino četvrtfinale Kortez.

U muškom kolu Budućnosti, u M25k u Katolici (Italija), Karlos S. Lopez. U M25 mungia-Laukariz (Vizcaya), polufinale Alberta Muddy i Bendžaminovo četvrtfinale Zimski. U dublu, Alehandrovo finale Garsija i Mario Mansila, Álvarovo polufinale Pa, Ignasi ForcanoAlberto Redovi i Mikel Martinez.

Na M15 u Kazablanci (Maroko), Mario Gonzalez , poraz od Holandskog pada 6-3 i 7-6, i četvrtfinale Aleks Martí. I u M15 Kurumlijska Banja (Srbija), četvrtfinale Karlosa Sao Paula Giraldi.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.