Izveštavanje teniskog kanala o Vimbldonu počinje 1 jula

Izveštavanje teniskog kanala o Vimbldonu počinje 1 jula

Hall of Famers Navratilova, Davenport i Kurir vraćaju se na mrežasti dvonećinsko noćno izveštavanje o vanvremenskom događaju.

LOS ANĐELES, 25. juna 2024. (Njuz) – Teniski kanal će ponovo imati noćno izveštavanje tokom dvonedeljnog Vimbldona, najstarijeg velikog turnira u tom sportu, sa početkom u 17 časova ET većinom večeri 1-14. jula.  Mreža planira blizu 65 jedinstvenih sati za najprestižniji događaj na travi u tenisu, uključujući šestočasovne i četvoročasovne segmente mečeva, analize, intervjue, vesti i dugometražno izveštavanje – zajedno sa Holom slavnih Martinom Navratilovom (@Martina), Lindzi Devenport (@LDavenport76) i Džimom Kurijerom.

Uz reprize bisa pored prvotimce, Teniski kanal će više od 184 sata posvetiti Vimbldonu 2024. godine.  Od ponedeljka, 1. jula, pa sve do ponedeljka, 8. jula, originalna pokrivenost počeće u 17 časova ET i tokom šest sati.  Kako je druga nedelja u toku, telekasi će početi u 16 časova ET u utorak, 9. i sredu, 10. jula; 3 popodne ET četvrtak, 11. i 6 uveče ET subota, 13. jul, i nedelja, 14. jul.  Raspored mreže na Vimbldonu možete pronaći na sledećoj www.tennischannel.com/schedule.

Ove godine teniski kanal ima 16Th godine u All England Lawn Tennis and Croquet Klubu od 2008. godine, pošto Vimbldon nije održan 2020. zbog pandemije COVID-19.

Navratilovo ime je sinonim za Vimbldon.  Ona je jedina igračica, žena ili muškarac, koja je tamo osvojila devet titula u singlu, a ima dodatnih sedam kruna u dublu i četiri šampionata u mešovitom dublu na takmičenju u njenom nenadmašnom rezimeu.  Devenport je takođe 1999.  Nije stran uspeh, Kurir se plasirao u finale Vimbldona u singlu 1993.  Sva trojica će se ove godine vratiti na Teniski kanal kako bi ponudili svoje jedinstvene poglede na to šta je potrebno da bi uspeli na Vimbldonu i šta vide od ovogodišnjih pretendenika.

Njima će se pridružiti najavljivači Bret Haber (@BrettHaber) i Stiv Vajsman (@Steve\Vajsman); i Jon Wertheim (@jon\wertheim), autor, Ilustrovani sportovi urednik i CBS’ 60 minuta dopisnika, koji će dati specijalne izveštaje tokom celog turnira.  Kao domaćin turnirskog stola Teniskog kanala, Vajsmanu će se pridružiti Navratilova i Verthajm.

Teniski kanal pratiće Vimbldon na svojim platformama Super Sport i društvenim medijima, kao i svoju Mrežu podkast kanala Tenis (https://www.tennis.com/news/podcasts/).  Gledaoci takođe mogu da osvoje nagrade igrajući besplatnu igru predviđanja meč tačke kanala i „Reket zagradu“ tokom turnira.

Teniski kanal (www.tennischannel.com) i njegova bratska mreža T2, koja je u vlasništvu Sinklera, Inc., jedine su televizijske multiplatformske destinacije posvećene profesionalnom sportskom i teniskom načinu života.  Mreže imaju najkoncentrisanije izveštavanje o jednom sportu na televiziji u jednom od najvolurijuznijih sportova na svetu, sa više muških i ženskih turnira i singlova, dublova i mešovite konkurencije tokom cele godine.  Teniski kanal i T2 imaju prava na četiri glavna turnira – US Open, Vimbldon, Rolan Garos (Otvoreno prvenstvo Francuske) i Australijan open – i ekskluzivni su američki domovi svih muških ATP svetskih turneja i ženskih WTA tur takmičenja, Dejvis kupa, Bili Džin King Kupa, Junajted kupa i Lejver kupa.  Usluga protoka direktnog potrošača Teniski kanal+ je dostupan svima u Sjedinjenim Državama i omogućava pretplatnicima da izaberu još 4.500 mečeva uživo i na zahtev i nagrađivanog sadržaja od kratke forme do filmova tokom cele teniske sezone. Tennis Channel International donosi živu konkurenciju i mrežni sadržaj tržištima u Evropi i Aziji putem digitalne pretplate i besplatnih striming TV kanala (FAST) koje podržavaju reklame. Dodatna platforma www.tennis.com je najveća digitalna utičnica posvećena ovom sportu.  Teniski kanal takođe nadgleda mrežu od blizu 20 podkasta i suvlasnik je Pickleballtv-a, zajedničkog poduhvata sa Profesionalnim udruženjem pikbola.

O Sinkleru:

Sinclair, Inc. (Nasdaq: SBGI) je diversifikovana medijska kompanija i vodeći provajder lokalnih vesti i sporta. Kompanija je vlasnik, posluje i/ili pruža usluge za 185 televizijskih stanica na 86 tržišta povezanih sa svim glavnim televizijskim mrežama; i vlasnik je Tennis Channel-a i multicast mreža Comet, CHARGE!, TBD., i The Nest. Sinklepov sadržaj se isporučuje preko više platformi, uključujući prekoračene, više-kanalne distributere video programa i nation’s najveći striming agregator sadržaja lokalnih vesti, NewsON. Kompanija redovno koristi svoj veb sajt kao ključni izvor informacija o kompaniji kojima se može pristupiti u www.sbgi.net.

# # #

Za više informacija:

Erik Abner, Teniski kanal, 310-314-9445, eabner@tennischannel.com, @TennisChannelPR

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.