Žestoke kritike na račun manekenke Pejdž Lorence zbog hvatanja Tomija Pola za vrat: Da li preteruju?

Žestoke kritike na račun manekenke Pejdž Lorence zbog hvatanja Tomija Pola za vrat: Da li preteruju?

U slavu posle osvajanja Kvinsa

SSnimak Tomija Pola kako slavi titulu Kvinsa sa svojom devojkom postao je viralan. Na slikama se pojavljuje partner američkog tenisera koji ga hvata za vrat. Pejdž Lorenc, uticajnik koji je u centru svih kritika, želeo je da proslavi titulu Kvinsa pozirajući sa njom. Američka televizijska mreža ‘Danas’ osvrnula se na trenutak.

Video već ima više od 3 miliona pregleda na ‘X’ (nekada Tviteru) i mnogi korisnici te društvene mreže nisu oklevali da oštro kritikuju stav devojke Tomija Pola. „Batice, shvati…“ ili „Uzimam te za vrat = pripadaš meni“, bili su neki od objavljenih komentara.

Tomi Pol pobedio Musetija u dva seta i on je već deveti Amerikanac koji je osvojio prestižni turnir na travi uoči Vimbldona

Zvezde na Netfliksu

Ovo nije prvi put da vidimo ovaj par u centru pažnje medija, pošto tokom druge sezone Netfliksovog dokumentarca ‘Break Point’ Već je bila epizoda posvećena privatnom životu američkog tenisera.

Tamo možete videti kako njihova veza funkcioniše i viziju koju Lorence ima o njemu i na terenu i van njega. Na taj način se pridružuju drugim medijskim parovima na stazi Kao Tejlor Fric i Morgan Ridl ili Cecipas i Badosa.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.