Oriol Roca uznemiren u kvalifikacijama za Vimbldon

Oriol Roca uznemiren u kvalifikacijama za Vimbldon

Pobedio brazilsku Fonseku koja obećava

ITrijumf Alehandro Moro Cañas Koverte Žoao Fonseka do 4-6, 6-3 i 7-6 (10) je bio jedan od najznačajnijih događaja prvog dana kvalifikacije za Vimbldon 2024. Fonseka je 215 ATP ali je takođe, sa 17 godina, jedan od najvažnijih Obeжanja najizuzetnije kolo. Pored ostalih rezultata, ove godine se plasirao u četvrtfinaleL ATP 500 u Rio de Žaneiru a među njegovim sponzorima je i sam Rodžer Federer, kroz svoju liniju sportske odeće. Dvadesetpogodišnji Moro je 189.

Bernabeov rezultat je takođe bio veoma pozitivan Cipela, koji se postepeno vraća iz sezone u kojoj ne ostvaruje mnogo dobrih rezultata. Pobedio je Australijanca Dejna u prvom kolu Sweeny do 7-5 i 6-1.

S druge strane, Oriol Kamen Batala je izgubio 6- 3 i 6- 4 od Kolumbijca Bo i Dani Uglu, 7-5 i 6-3 protiv Srbina Međedović. Francuz Đovani Mpethshi Perricard On je prvi nosilac u kvalifikacionoj rundi, uprkos tome što je aktuelni 59 ATP i budu nedavni ATP 250 šampion Lyon.

U ženskoj kvalifikacionoj fazi, Marina učestvuje Basoli i Nurija Párrizas, koji još uvek nisu započeli svoje učešće.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.