Jelena Ostapenko proslavila ‘slatkih 27’ rođendansku žurku u Letoniji

Jelena Ostapenko proslavila 'slatkih 27' rođendansku žurku u Letoniji

Pobednica Rolan Garosa 2017. bila je lepa u roze boji za svoju poslednju bash.

Pomerite se, Rolan Garos: Najtoplija karta u gradu tokom vikenda nije bila za teniski meč u Parizu, već za žurku u Jurmali, u Letoniji. Ali ne bilo kakva žurka: proslava 27. rođendana Jelene Ostapenko.

Ostapenko je čuveno napunila 20 godina usred trčanja ka titulama na Rolan Garosu 2017. godine, a raskošne žurke koje je od tada priredila da proslavi još jedno putovanje oko Sunca postale su nešto legende tokom godina, na kojima su nastupali pop nastupi, ekstravagantni dekor, pa čak i pirotehnički nastupi.

Da bi zazvonila za godinu dana, Ostapenkova „slatka 27“ sederija imala je postavku na otvorenom, šampanjac koji teče i dosta cveća.

Goste je zabavljao muzički duo Le Tin Tin, sedeo je u ružičastim pletenim stolicama ispod impresivnog šatora vilinskih svetala i tule, a za fotografije je postavljen ispred rumeno-ružičastog zida koji se obeležava tog dana. Za svoju odevnu kombinaciju za žurke, Ostapenko je obukla vruće roze pantalone uparene sa parom crnih štikli.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by Jelena Ostapenko (@jelena.ostapenko)

„Imam najbolje prijatelje“, uzbuđeno je Ostapenko u postu na Instagram stoeru zbog jednog od buketa koje je dobila.

Ali pice de résistance afera je bila dvosmerna rođendanska torta, obojena rumenilom roze u temi i ukrašena nežnim makaronama i meringue poljupcima. Blistavi topper, sa Ostapenkovim inicijalima u scenariju, bio je krunski detalj.

Letonka je bila puna zahvalnosti kada joj se dan konačno završio.

„Imala sam neverovatnu rođendansku žurku“, napisala je ona u svojoj deponiji fotografija posle žurke. „Hvala svima na željama.“

Obrišite kalendare za 2025. godinu, ljubitelji tenisa.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.