Karlos Alkaraz ponovio dom za Kvins i Vimbldon pored All England kluba

Karlos Alkaraz ponovio dom za Kvins i Vimbldon pored All England kluba

Teniser će se skloniti od buke Londona u tihoj rezidenciji koja ima košarkaški teren i veliku baštu

Karlos Alkaraz će ovog ponedeljka biti ovekovečen Musketarima, a potom će otići na odmor na tri dana. Potpuno je isto kao i prošle godine posle pada u polufinalu Rolan Garosa sa Novakom Đokovićem.

Teniser, šampion u nedelju u Parizu, rNapuniće baterije i prekinuti vezu tri dana pre nego što se vrati treninzima krajem nedelje. Tada će se uputiti u London gde će igrati Open 500 kod Kvinsa gde brani titulu. Na listi za unos su, između ostalih, istaknuta imena kao što su Grigor Dimitrov, Tejlor Fric ili Holger Rune.

Semjuel López жe ga pratiti tamo kao trener. On ga je već podučavao prošle godine u pobedi na terenu u Londonu.

Alkaraz će takođe ponoviti kuću. Ostaće od prvog dana i dok ne završi učešće na Vimbldonu daleko od centra engleske prestonice. Vaša dvospratna rezidencija blizu je All England Club-a tako da putuje peške do kluba.

Kuća ima apsolutno sve, uključujući veliku baštu i košarkaški teren gde se prošle godine izazvao sa svojim timom. Njegov mlađi brat Džejmi se tamo posebno vremeo.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.