Ferero ne stavlja plafon na Alkaraz: „Ima veliku razliku, ima 21 godinu, mnogo stvari da popravi“

Ferero ne stavlja plafon na Alkaraz: "Ima veliku razliku, ima 21 godinu, mnogo stvari da popravi"

Australijan open je ‘Grend slem’ koji mu je potreban da završi krug

Samo osam muškaraca i 10 žena osvojilo je sve četiri Grend slem titule u karijeri. To je sledeći gol za Karlosa Alkaraza, koji propušta Australijan open posle osvajanja US Opena, 2022. godine, Vimbldona, godinu dana kasnije, a u nedelju da bude krunisan na šljaci Rolan Garosa.

Pitaćemo vas„, kaže Huan Karlos Ferero kada su ga pitali o opciji podizanja trofeja na terenima Melburn parka.On ima veliku razliku, ima 21 godinu, mnogo stvari da unapredi i radimo na tome„.

U muškoj kategoriji, lista legendi sposobnih da vladaju u četiri glavne lige počinje sa Fred Perry i Don Budge, slede Australijanci Rod Lejver i Roj Emerson. Onda se pojavio Andre Agasi, pre nego što stignete do ‘Velike trojke’, sa Rafael Nadal, Novak Đoković i Rodžer Federer. Karlitos želi da stavi svoje ime na listu odabranih.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.