Iga Swiatek daje satensku izjavu na najnovijem fotografisanju šampiona Rolan Garosa

Iga Swiatek daje satensku izjavu na najnovijem fotografisanju šampiona Rolan Garosa

Svetski broj 1 nije morao da napusti svoje „omiljeno mesto“ za ovogodišnje fotografisanje sa Kupe Suzan Lenglen.

Rolan Garos se oseća kao kod kuće za Igu Sviatek, a svetski broj 1 nije imao potrebu da napusti svoje „omiljeno mesto“ dan nakon što je osvojila četvrtu titulu na pariskoj šljaci za ono što postaje gotovo godišnja pojava: fotografisanje njene šampionke na Rolan Garosu sa Kupeom Suzan Lenglen.

Svetski broj 1 izgledao je zapanjujuće dok je ponovo pozirala za tradicionalnu medijsku priliku, ali se ove godine odlučila za nešto novo sa njom dvodelni izgled. Sviatek je pozirao sa trofejom dok je nosio satenski rezervoar visoke vratne krem boje, pristupljen šalu za pravljenje izjava i plavu suknju.

Izgled je upotpunila ružinim zlatnim satom, povučenom kosom, i upečatljivim crvenim karminom, koji je postao nešto kao zaštitni znak akcenta za njen vansudski stajling otkako je u aprilu potpisala globalno ambasadorstvo sa kozmetičkom kompanijom Lancôme.

„Hvala Parizu. Ti si moje omiljeno mesto za igru, osmeh i nošenje nekih lepih odevnih kombinacija s vremena na vreme“, napisao je Sviatek na društvenim mrežama posle snimanja.

Međutim, prvi izgled Sviateka kao šampionke Rolan Garosa razvijao se na mnogo načina tokom godina, otkako je prvi put podigla Kupe Suzan-Lenglen 2020. godine.

Te godine, tada 19-godišnjakinja je donirala haljinu sa tehnikom dok je držala svoju „novu prijateljicu“ Suzan, ali se odlučila za više demure izgleda na svakom od fotografija tokom svog istorijskog het-trika.

Godine 2022. donirala je neko vreme pantalone, a prošle godine pozirala ispred Ajfelovog peškira u kratkoj, van ramena crnoj haljini.

Ona se pridružila kratkoj roli časti pobedivši Jasmin Paolini 6-2, 6-1 u subotnjem finalu. Pobeda Sviateka na Rolan Garosu učinila ju je tek drugom ženom u Open eri koja je uzastopno osvojila Madrid, Rim i Rolan Garos. Pridružila se Sereni Vilijams u kompletiranju trostrukog terena na šljaci; Amerikanac je završio podvig 2013.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.