Karlos Alkaraz ponavlja tim i otputovaće kod Kvinsa sa Semjuelom Lópezom

Karlos Alkaraz ponavlja tim i otputovaće kod Kvinsa sa Semjuelom Lópezom

Španac ide na odmor na tri dana i otputovaće u London sledećeg vikenda

Karlos Alkaraz osvojio je u nedelju svoju prvu titulu na Rolan Garosu i treću Grend slem titulu. Španac, međutim, već dugo ima plan za ljuljašku na travi koja za njega počinje od 17. do 23. juna na Kvins Openu 500.

Murcian, aktuelni šampion turnira, biće postavljen sledećeg vikenda u Londonu. Ostaće u kući koju je iznajmio u vimbldonskom kraju, nekoliko metara od All England Kluba.

Huan Karlos Ferero će se odmarati do Vimbldona, a Karlitos će biti u pratnji Kvinsa Semjuela Lópeza, koji je već bio na klupi prošle sezone. On ga je takođe pratio ove sezone na Australijan openu zbog Fererove operacije kolena.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.