Karlos Alkaraz: „Moj tim je porodica, uradili smo neverovatan posao da dođemo dovde“

Karlos Alkaraz: "Moj tim je porodica, uradili smo neverovatan posao da dođemo dovde"

Španac je Zverevu poželeo da uskoro dobije ‘Grend slem’ titulu

CArlos Alkaraz je ostvario san dečaka iz El Palmara, koji je sa 12 godina prvi put otputovao u Pariz gde će igrati U13 na Rolan Garosu.

Zverev. „Čestitam Zverevu na početku godine. Znam koliko naporno radi. Znam kakve si probleme imao sa povredama i poslom koji si uradio da bi bio ovde. Siguran sam da će vam tenis dati opciju da uskoro pobedite na Rolan Garosu“.

Tim. „Hvala mom timu. Uradili smo posao posle sumnji posle Madrida. Veoma sam zadovoljan ljudima koje imam oko sebe. Svi rade na tome da bude bolje. Oni su porodica više od tima.“

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.