Svi se predaju Karlosu Alkarazu: „Ti si životinja!“

Svi se predaju Karlosu Alkarazu: "Ti si životinja!"

Od Nadala do Kraljevske kuće, preko Real Madrida, Pedra Sančeza i mnogih sportista i političara. Svi su ubeđeni da će ovu prvu titulu na Rolan Garosu pratiti mnogi

In čim se Karlos Alkaraz bacio na zemlju da proslavi svoj prvi Rolan Garos, čestitke preplavile društvene mreže. Sportisti, političari, umetnici… Svi su se predali talentu mladog Mursijana, koji osvaja svoj treći Grend slem posle US Opena 2022. i Vimbldona 2023. godine.

Jedan od prvih koji mu je čestitao bio je Rafa Nadal, kralj Rolan Garosa sa 14 titula na pariskoj šljaci. Alkaraz je nasledio zemlju.

Druga teniska legenda, Rod Lejver, takođe je želeo da mu čestita. „Čestitam šampionima Rolan Garosa u singlu Igi Sviateku i Karlosu Alkarazu. Bilo je to nezaboravnih nekoliko nedelja u Parizu, ispunjenih herojskim podvizima među sportistima toliko talentovanim da guraju jedni druge na veće visine. Sport je u dobrim rukama“, napisao je on na svojim društvenim mrežama.

Španska kraljevska kuća nije sumnjao da je titula na Rolan Garosu prva od mnogih. „Ovo je samo prvi, mnogo više njih će doći.“

Real Madrid, tim čiji je Mursijanac navijač, takođe je bio jedan od prvih koji ga je pohvalio.

Golman Real Madrida, Thibaut Courtois, takođe je istakao svoje uzbuđenje kada je video da je osvojio svoju prvu titulu u Parizu.

Šandor Martin Nije oklevao da ga opiše kao „životinju“.

Predsednik Vlade, Pedro Sančez, takođe je bio jedan od prvih koji mu je čestitao i pohvalio se da, još jednom, Španac dominira peskom Pariza.

Gradsko veće Mursije pohvalilo se svojim zemljačem.

Golf federacija

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.