Novak Đoković, posle operacije, pažljiv je gledalac za Alkaraz protiv. Zverev u finalu Rolan Garosa

Novak Đoković, posle operacije, pažljiv je gledalac za Alkaraz protiv. Zverev u finalu Rolan Garosa

Odlazeći svet br. 1 objavio je na društvenim mrežama da je gledao meč „sa sjajnim društvom“.

Hiljade navijača unutar Dvora Filip-Četrier nije bio jedini koji se namerno uključio u nedeljno finale muškog singla između Karlosa Alkaraza i Aleksandra Zvereva.

Gledajući na televiziji, nekoliko dana posle operacije povređenog kolena koja je dospela na naslovne strane tokom druge nedelje turnira, bio je Novak Đoković.

Odlazeći svetski broj 1, koji će u ponedeljak predati prvo mesto Janiku Grešniku, nakon što nije odbranio titulu koju je osvojio 2023. godine, objavio je na društvenim mrežama da je gledao meč „sa sjajnim društvom“.

Na propratnoj fotografiji mogao se videti i potiljak Đokovićeve glave, pored dvoje dece, među kojima je i njegov sin Stefan.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Đokovićevi fortnajt u Parizu skraćen je zbog medijalnog cepanja meniskusa u desnom kolenu. Međutim, nije ćutao na društvenim mrežama od povlačenja sa Rolan Garosa uoči zakazanog četvrtfinala protiv Kaspera Ruda.

On je u sredu, nakon što je turnir saopštio da se povlači, objavio saopštenje u kojem potvrđuje povredu. Dan kasnije, on je potvrdio izveštaje medija koji su usledili o njegovoj operaciji, rekao da je sve prošlo u najboljem redu i obećao da će se vratiti akciji.

„Daću sve od sebe da budem zdrav i sposoban da se što pre vratim na sud“, napisao je on. „Moja ljubav prema ovom sportu je jaka i želja da se takmičim na najvišem nivou je ono što me održava.“

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.