Na poklonima Iga Swiatek prilagođene cipele u čast pete Grend slem titule

Na poklonima Iga Swiatek prilagođene cipele u čast pete Grend slem titule

Ovi novi udarci su prikladni za kraljicu… kraljica gline, to je.

Napumpana je i ima nove udarce! U čast svoje pete Grend slem titule, a četvrte na Rolan Garosu, Iga Sviatek je poklonila par prilagođenih patika od strane njene kompanije za proizvodnju odeće na terenu, On.

Sviatek je od prošle godine sponzor švajcarske kompanije, koju podržava Rodžer Federer, a u partnerstvu sa brendom je napravio prilagođenu cipelu na terenu koju je debitovala na jesen. Ove vansudske cipele su, doduše, lične na drugačiji način: Bele sa zlatnim akcentom, sadrže posebne detalje koji govore neke od priča o karijeri 23-godišnjaka.

Sviatek je pokazala patike na konferenciji za novinare svog šampiona, a kasnije je fanovima pružila izbliza pogled na specijalne dodatke u više postova na svom Instagram stoeru.

Kruna je urezana na unutrašnjoj strani jednog jezika, a na drugom je trofej ukrašen rimskim brojem V, koji predstavlja njen Grend slem ukupno do danas. Njen slavljenički uzvičak“ „Jazda!“, Poljakinja za „Idemo!“ sedi blizu zadnjeg sedišta desne cipele.

Sviatekove nove cipele su dobile slikanje svog šampiona.

Sviatekove nove cipele su dobile slikanje svog šampiona.

Ali beli udarci nisu samo u čast Swiatekove igre na terenu. Takođe prikazuju povike jednom od njenih miljenika van terena, TV emisiji Prijatelji urezano sa strane. (Swiatek je prethodno izrazila afinitet prema klasičnom sitkomu kao nečemu što joj je pomoglo da se oseća manje „usamljeno“ u tinejdžerskim godinama, a igrala je tenis sa Prijateljizvezda Kortni Koks na aktivaciji sponzora za On kada je stigla u Pariz uoči turnira.)

Prateći formulu emisije za svoje epizodne naslove, koji sve počinju sa, „Onaj…,“ Ona u kojoj Iga osvaja svoj peti Grend slem je napisano svetlucavim zlatnim slovima.

Doduše, kada bi njen pariski het-trik imao svoj naslov epizode, Sviatek kaže da bi to bio „onaj koji je nadrealan“.

„Bila je to emotivna pobeda, jer sam osetila, znate, mnogo stresa juče i danas ujutru“, dodala je ona. „I znao sam da ako ću samo da se fokusiram na tenis mogu nekako da se borim kroz to, a na kraju je sve prošlo kako sam želeo. Tako da sam se osećala stvarno ponosno na sebe.“

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.