Srbija: Nemanja Matić pozdravlja izostanak Rašforda i Greališa

Srbija: Nemanja Matić pozdravlja izostanak Rašforda i Greališa

Garet Sautgejt je napravio neke jake izbore na svojoj listi od 26 igrača za Evro. Džek Greališ, Hari Megvajer, Džejms Medison, Džarad Branthvajt, Džejdon Sančo i Markus Rašford nisu izabrani od strane trenera „Tri lava“. Ako Englezi dovode u pitanje ove izbore, Nemanja Matić je zadovoljan ovim izostancima. Srpski vezni fudbaler bi za nekoliko dana u Nemačkoj trebalo da se suoči sa Englezima.

„Uvek bih voleo da u timu budu igrači poput Markusa Rašforda i Džeka Greališa, igrači koji jednim potezom mogu da odluče utakmicu! Nisu odabrane/dobre vesti za nas“, radovao se X (ranije Tviteru). Dve ekipe će se suočiti u prvom meču grupe. Utakmica će se igrati 16. juna u Veltins-Areni u Gelzenkirhenu (Šalke 04).

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.