Torino, Majorka: Stvari se kreću iza kulisa za Nemanju Radonjića!

Torino, Majorka: Stvari se kreću iza kulisa za Nemanju Radonjića!

Ne očekuje se da će Nemanja Radonjić u drugoj polovini sezone ostati u Italiji ili Španiji. Ipak, prema našim informacijama, klub je već spreman da za njega izbaci crveni tepih bez ikakve namere. I zaista, Crvena zvezda Beograd je već bila u kontaktu sa pratnjom srpskog igrača radi ponovnog okupljanja tokom narednog letnjeg transfer prozora. Pošto je tokom sezone 2017/2018 igrao za srpski klub, rodom iz Niša blistao je u rodnoj zemlji pre nego što ga je regrutovao Olimpik de Marsej i sada nije protiv povratka u Srbiju. Posle još jednog razočaravajućeg iskustva na pozajmici (samo četrnaest nastupa u Španiji), ni direktori Majorke ni direktori Torina nisu motivisani da ga zadrže. Prema našoj indiskreciji, Bermelonci neće aktivirati opciju kupovine koja je uključena u kredit, dok se Granata sprema da proda srpskog internacionalca po ugovoru do 2025. godine.

Pored Crvene zvezde Beograd, grčki klub Olimpijakos i dalje pažljivo prati situaciju Nemanje Radonjića, koji je u januaru prošle godine već bio na policama ekipe Iz Pireja. Međutim, za razliku od prozora zimskog transfera, nijedan klub iz Serije A trenutno nije zainteresovan za usluge 28-godišnjeg Srbina. Kao podsetnik, AC Monca, Udinese i Salernitana su neko vreme otkucavali Radonjićevoj imenu kako bi ojačali svoje redove tokom sezone, ali bezuspešno, pregovori sa igračem nisu bili uspešni. Odsutan sa liste Dragana Stojkovića da igra Euro 2024 u Nemačkoj sa Srbijom, Nemanja Radonjić je svestan da je sa 28 godina u ćorsokaku. Šta je bolje od kluba u kojem je eksplodirao, zemlje u kojoj je rođen, da pronađe svoje boje i pre svega status unutar reprezentacije Srbije. Da se nastavi, ali će nova i verovatna poslednja šansa biti ponuđena Radonjiću u narednim nedeljama posle uzastopnih neuspeha u Marseju, Herti Berlin, Benfiki, Torinu i Majorci…

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.