Euro 2024: Puma otkriva dresove 4 nove zemlje!

Euro 2024: Puma otkriva dresove 4 nove zemlje!

Međunarodna pauza se bliži kraju. Prilika da Puma predstavi 4 nove tunike za Euro 2024. Nemački autfit je otkrio domaće i odsutne dresove Austrije, buduće protivnike Les Bleusa, Češke Republike, Švajcarske i Srbije. Relativno klasične tunike koje odražavaju jedinstvenu prirodu i kulturu svake zemlje.

Ovi dresovi ne samo da slave bogato nasleđe svake nacije, već nude i trajnu emotivnu vezu za generacije koje dolaze, kako je objašnjeno u saopštenju za medije koje je objavila Puma. Ovi dresovi su napravljeni od RE:FIBRE tehnologije. Ovaj proces koristi bilo koji poliester materijal, od fabričkih otpada do neispravnih predmeta do polovne odeće, omogućavajući da se nova odeća reciklira od tekstila bilo koje boje do željene boje.

Dresovi Austrije, Švajcarske, Srbije i Češke za Euro 2024

Domaći džersi Austrije 2024. godine sadrži crvenu bazu i zamršeno u svoj dizajn ubacuje arhitektonsku lepotu kvintesencijalno austrijskog „Jugendstila“, kombinujući bespoštednu grafiku sa smelim detaljima. Bela vanserinska tunika, ukrašena živopisnim plavim akcentima, odražava afinitet nacije prema prirodi i istraživanju.

Austrija domaći dres Euro 2024

Austrija daleko od dresa Euro 2024

Komplet Crvenog doma Češke Republike 2024 uključuje boje zemlje, kao i apstraktni otisak izveden iz dvostrukog amblema lavova, ulivajući moderan obrt u ovaj tradicionalni simbol. Beli dres odaje počast nepokolebljivom opredeljenju reprezentacije Češke Republike 2004, klasičnim dizajnom koji uključuje dvostruke ambleme lavova u režimu ponavljanja… kao glavom duhu tima!

Češka Republika domaći dres Euro 2024

Češka udaljena dres Euro 2024

Simbolizujući i hrabrost reprezentacije na terenu i istorijsko nasleđe Srbije u sportu i nauci, dres Crvenog doma Srbije 2024. širi krila grafikom koja prikazuje rendgenski pogled na orlovo krilo. Beli dres, sa belom podlogom i plavim akcentom, slavi prirodni i kulturni pejzaž Srbije, sa pletenim lisicama inspirisanim mističnom rok formacijom Đavolja Varoš (Đavolja varoš) na planini Radan, koja se nalazi na jugu Srbije.

Naslovna Srbija Euro 2024

Srbija daleko od dresa Euro 2024

Prihvatajući suštinu švajcarske kulture, Dres Crvenog doma Švajcarske 2024 kombinuje nasleđe i alpsku eleganciju sa ilustracijama cveća edelweiss inspirisanim tradicionalnom švajcarskom odećom. Što se tiče belog dresa, inspirisan je ikoničnom železničkom stanicom Jungfraujoch u švajcarskim Alpima, što odražava harmoničnu fuziju prirodne raskoši i tehničke izvrsnosti koja definiše Švajcarsku.

Euro 2024 Home Švajcarska Džersi

Euro 2024 Away Swiss Jersey

Svi dresovi Euro 2024 mogu se naći na Foot.Fr prodavnici

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.