Prijateljski: Pobeda Belgije na žici protiv Srbije

Prijateljski: Pobeda Belgije na žici protiv Srbije

S tim da je ostala još samo jedna utakmica u kvalifikacijama za Euro sledećeg leta, Belgija i Švedska suočile su se jedna sa drugom u prijateljskoj utakmici na „King Pauer“ stadionu u Den Drefu, domu Leuvena. „Crveni đavoli“ su pobedili kod kuće (1-0).

Nije bilo potrebno kasno stići da bi bio svedok jedinog gola na meču, koji je potpisao bivši kolčonero Janik Fereira-Karasko u drugom minutu igre, iskoristio je rizično ponovno pokretanje protivnika da gurne loptu u gol koji je ispraznio golman (2′). Belgija i Srbija igraće u nedelju, Azerbejdžan (18 časova) i Bugarska (3 popodne).

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.