Svetsko prvenstvo 2022, Srbija: Dušan Vlahović negira da je bio u vezi sa suprugom saigrača Predraga Rajkovića

Svetsko prvenstvo 2022, Srbija: Dušan Vlahović negira da je bio u vezi sa suprugom saigrača Predraga Rajkovića

Govoreći na konferenciji za novinare na marginama utakmice između Srbije i Švajcarske (20 časova), Dušan Vlahović je želeo da razjasni situaciju koja je najblaže neprijatna. Dok se u nekim srpskim medijima šuškalo o odnosu između igrača Juventusa i supruge Predraga Rajkovića, njegovog saigrača u reprezentaciji, 22-godišnji napadač je svoju intervenciju započeo prilično jasnim pojašnjenjem.

„Žao mi je što moram da započnem ovakvu konferenciju za medije na Svetskom prvenstvu, ali moram da pričam o tome jer je moje ime u opticaju. U poređenju sa onim što svi čitamo i čujemo, nema potrebe da komentarišemo nešto tako apsurdno. Očigledno je da je ovim ljudima dosadno i nemaju ništa bolje da rade jer su frustrirani ili ljuti. Rad protiv tima je očigledno njihov glavni posao u ovom trenutku.“, reagovao je novinarima.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.