Video: Duo Choupo-Moting-Aboubakar okreće Tvitersferu naopačke

Video: Duo Choupo-Moting-Aboubakar okreće Tvitersferu naopačke

Ulog je bio veliki pred ovaj meč Kameruna i Srbije pošto su obe ekipe propustile svoj debi u takmičenju. Meč u kojem su obe ekipe imale sve da izgube i sve da dobiju. Izbalansiran meč na papiru koji je završen suludim rezultatom 3-3, uz preokrete i preokrete i lude golove (3-3).

Pretučen na pauzi posle prvog otvaranja pogotka, Kamerun je potpuno preokrenuo igru zahvaljujući ulasku Vinsenta Bubakara, autora sjajne kutlače i asistencije za svog saigrača Čupo-Motinga. Duo je spasao Nesuđene Lavove od eliminacije. Što je izluđivalo internet, i bilo im je zabavno sa montažama svih vrsta! Omaž R9.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.