Svetsko prvenstvo 2022, Kamerun – Srbija: Reakcija Erika Maksima Čupo-Motinga

Svetsko prvenstvo 2022, Kamerun - Srbija: Reakcija Erika Maksima Čupo-Motinga

Na kraju potpuno ludog meča, Kamerun je oteo remi protiv Srbije i izbegao eliminaciju na ovom Svetskom prvenstvu 2022. godine. Zaostajući 3:1, „Neumoljivi lavovi“ su se vratili zahvaljujući odlučujućem ulasku Vinsenta Abubakara. Za mikrofonom beIN Sports– Erik Maksim Čupo-Moting pohvalio je saigrača i veruje da je njegov tim sposoban da uradi nešto kako bi se kvalifikovao, protiv Brazila.

„Pokazali smo dobar mentalitet, hrabrost. Nije bilo lako i uradili smo mnogo dobrih stvari. Najvažnije je da nisi izgubio. Želeli smo da pobedimo, ali bod je i dalje dobar. Ponosni smo, pogotovo što smo izgubili 3:1. Uvek smo verovali u to, Vinsent Abubakar je napravio razliku. Ništa nije nemoguće, daćemo sve od sebe za ovaj meč“.objasnio je bavarski napadač.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.