Kamerun – Srbija: zvanične postave

Kamerun - Srbija: zvanične postave

Svetsko prvenstvo 2022. nastavlja se ovog ponedeljka krajem drugog dana u Grupi G. Kamerun ukršta mačeve sa Srbijom i čuva se gubitnika. Neumoljivi Lavovi su se postavili u formaciji 4-3-3 sa Devisom Epasijem na golu iza Kolinsa Faija, Žan-Šarla Kasteleta, Nikolasa Nkoulua i Nouhou Toloa. U sredini terena nalazimo André-Franck Zambo Anguissa, Pierre Kunde Malong i Martin Hongla. Na kraju, Brajan Mbeumo i Karl Toko Ekambi prate Erika Maksima Čupo-Motinga u napadu.

Beli orlovi su se sa svoje strane opredelili za formaciju 3-4-2-1 sa Vanje Milinković-Savić kao poslednjom linijom odbrane. Ispred njega su Nikola Milenković, Miloš Veljković i Strahinja Pavlović. Andrija Živković i Filip Kostić igraju u klipovima, dok Saša Lukić i Nemanja Maksimović igraju u dvostrukom pivotmenu. Na kraju, Dušan Tadić i Sergej Milinković-Savić su pozicionirani u znak podrške Aleksandru Mitroviću.

Pratite meč u našem komentaru uživo

Kompozicije

Kamerun: Epassy – Faï, Castelletto, Nkoulou, Tolo – Zambo Anguissa, Kunde Malong, Hongla – Mbeumo, Choupo-Moting, Toko Ekambi

Srbija: V. Milinković-Savić – Milenković, Veljković, Pavlović – Živković, Maksimović, Lukić, Kostić – Tadić, S. Milinković-Savić – Mitrović

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.