Svetsko prvenstvo 2022, Srbija: Dragan Stojković ukazuje na fizički neuspeh svojih igrača

Svetsko prvenstvo 2022, Srbija: Dragan Stojković ukazuje na fizički neuspeh svojih igrača

Srbija je konačno izgubila (0-2) od Brazila, kandidata za konačnu titulu na ovom Svetskom prvenstvu u Kataru. Intervjuisan posle meča, Dragan Stojković, srpski trener, želeo je da se priseti kvaliteta protivnikovog protivnika, dok je bio iznenađen fizičkom kondicijom svojih igrača. „Znamo Brazil, naravno. Ali, došli smo u Katar sa mnogo problema, povreda u pogrešno vreme, na ključne igrače. I vidi se kao i mi na zemlji. Tako je kako je. To je previše za nas. Mi nismo Brazil sa 200 miliona ljudi. Mi smo mala zemlja.“rekao je Stojković pre nego što je nastavio.

„Potrebni su nam igrači koji su dobri. Razgovarao sam sa igračima o ovome pre nekoliko dana, i mislio sam da je u redu. Ali nije bilo. Moraćemo da donosimo bolje odluke, imamo vremena za to. Ove (četvrtak) večeri mogli smo da imamo drugačiji scenario sa zdravijim igračima. Ali nije sramota izgubiti od Brazila.“. Smeštena u Grupu G, Srbija će 28.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.