Prijateljski: Srbija se zabavlja protiv Bahreina

Prijateljski: Srbija se zabavlja protiv Bahreina

Smeštena u Grupu G zajedno sa Brazilom, Švajcarskom i Kamerunom, Srbija je bila puna samopouzdanja uoči početka Svetskog prvenstva u Kataru. Protiv Bahreina, Srbi su recitovali svoj fudbal… posle tesnog prvog čina.

Ljude Dragana Stojkovića brzo je namestio Dušan Tadić, ali im se sa penala konačno pridružio Jusuf Hilal. Držana pod kontrolom na poluvremenu, Srbija je konačno preuzela vođstvo posle pauze. Dok je Tadić postigao pogodak, Dušan Vlahović je postigao svoj gol. Baš kao Đuričić i Jović. Konačan rezultat: 5-1. Srbija će 24. novembra, koja je bila iznenađujuća u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2022. godine, početi svoj turnir protiv jednog od velikih favorita ovog takmičenja: Brazila.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.