RC Lens je oprobao sreću za srpski dragulj

RC Lens je oprobao sreću za srpski dragulj

Mladi 19-godišnji talenat koji igra za Crvenu zvezdu Beograd, vezni fudbaler Nikola Stanković polako se pokazuje sa 6 nastupa od povratka sa pozajmice ove zime posle čarolije na Grafičaru u Beogradu. Kao mladom kandidatu, srpskom U19 internacionalu ne manjka talenta, a pogotovo udvarača.

Prema tome, lokalni mediji Kurir otkriva da je Trkački klub de Lens oprobao sreću da obezbedi svoje usluge. Ponuda procenjena na 1,5 miliona evra koju je odbio srpski tim. I zaista, beogradski klub veruje da bi Nikola Stanković – koji je nedavno produžio do juna 2025. godine – mogao da vredi mnogo više u budućnosti.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.