Dragan Stojković odgovorio na pretnju Srbije da će se povući iz Evra

Dragan Stojković odgovorio na pretnju Srbije da će se povući iz Evra

Vest oko Euro 2024 donekle je zaokupljena nakon što je generalni sekretar Srpske federacije Jovan Šurbatović zapretio da će se povući iz takmičenja zbog uvredljivih povika koje su navijači pevali tokom duela između Hrvatske i Albanije (2-2) u sredu. Na konferenciji za novinare na marginama neočekivanog remija Srbije protiv Slovenije, selektor Dragan Stojković reagovao je na saopštenje svoje Federacije.

„Pre svega, Srbi ne umiru tako lako. Ne odustajemo i nećemo odustati. Verovali smo u to do kraja i rezultat je došao kao nagrada za verovanje u njega. Molim vas, pitajte me neљto o igri. Nije mi namera da pričam o tome, nije važno. Iskreno, nisam niљta proиitao. Verovala ili ne, ali nisam.rekao je.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.