Real Madrid: Eduardo Kamavinga komentariše izbor Kajlijana Mbapea

Veče Kajlijana Mbapea tera Madrid da reaguje!

Autor gola i dve asistencije protiv Luksemburga, Kajlijan Mbape je u sredu uveče napravio dobar primerak sa reprezentacijom Francuske. Dvadesetpetogodišnji napadač je delovao oslobođeno na terenu, posle najave njegovog transfera u Real Madrid. Logičan izbor karijere i dočekan od strane svog sunarodnika i budućeg saigrača Eduarda Kamavinge. Bivši igrač Rena je prokomentarisao Mbapeovu odluku da Téléfoot.

„To je logičan nastavak Kajlijanove karijere: Real Madrid je klub koji mu je bio potreban posle PSŽ-a“prokomentarisao je vezni fudbaler Madriđana, srećan što vidi da mu se saigrač pridružio u španskoj prestonici.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.