Robin Le Normand se približava evropskoj teškoj kategoriji

Robin Le Normand se približava evropskoj teškoj kategoriji

Kao što je najavljeno pre nekoliko nedelja, Atlético de Madrid je na tragu Robinu Le Normandu, centralnom odbrambenom igraču Real Sosijedada. Kolhonerosi su takođe dobro napredovali u dosijeu španskog internacionalca (11 kapica), pošto je transfer neminovan.

Prema rečima novinara izAficion Deportiva, postignut je dogovor između Atlético de Madrida i Real Sosijedad-a o transferu Robina Le Normanda. On dodaje da bi u operaciju trebalo da bude uključen Havi Galan, koji je na pozajmici od januara iz Atlético de Madrida u Real Sosijedad.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.