Real Madrid: Rodrygo poslao snažnu prvu poruku Kajlijan Mbapeu!

Real Madrid: Prve zapanjujuće cifre ugovora Kajlijana Mbapea

Vinicius Junior, Jude Bellingham, Rodrygo, Endrick i sada Kylian Mbappé… Evo novog napadačkog lica Real Madrida za sezonu 2024-2025. Vatreni napad već postavlja neka pitanja, posebno u smislu hijerarhije i vremena igranja svakog igrača. Kako će Karlo Anćeloti upravljati svim ovim zvezdama? Kakva će biti uloga francuskog internacionalca u majici Merengue? Zar ego neće doći da zaustavi neverovatan zamajac Real Madrida, sveže krunisan 15. Ligom šampiona u svojoj istoriji? To su sve pitanja koja trenutno podstiču debate. Upitan o tome, Endrik – koji se sprema da napusti Palmeiras kako bi se pridružio španskoj prestonici – pokazao je svoje oduševljenje idejom da igra zajedno sa svetskim šampionom iz 2018.

„Imati ga sa Vinicijusom u istom timu je neverovatno, ali znam da će biti potrebno mnogo rada sa moje strane da me održi na istom nivou. Mbape je neverovatan igrač. Mislim da je oduvek bio san da se igram sa njim i sada će se to ostvariti. Veoma sam srećan i nadam se da će to biti sjajna priča.“, rekao je mladi Auriverde nugget u intervjuu za RTVE. Pohvalne reči dok je Brazil zabrinut zbog vremena igranja svoje nove zvezde. Ako zvezda Taguatinga dočekuje dolazak KM7, šta je sa izvesnim Rodrygom? I zaista, dolaskom Kajlijan Mbapea u Madrid, mnogi posmatrači su zabrinuti za budućnost 23-godišnjeg Brazilca.

Rodrygo se ne boji Mbappéa!

Za mnoge, ovo poslednje bi moglo da bude prebačeno na klupu i da mu se vreme igranja smanji uprkos više nego časnim nastupima poslednjih meseci. U izjavi brazilskim medijima, bivši igrač Santosa – koji se sprema da zaigra na Kopa Amerika sa brojem 10 na leđima – rekao je da nije zabrinut. „Moguće je igrati zajedno. Mislim da жe Anćeloti naći način. Dobri igrači moraju da igraju zajedno“, rekao je brazilski internacionalac (22 kapice, 5 golova) u komentarima koje je ACE. Samouveren, čovek čiji ugovor traje do juna 2028. godine nada se da će iskoristiti prednosti uprave svog trenera kako bi nastavio da ima značajnu ulogu u ovom timu.

Upitan o dolasku Endrika, desna ruka 1m74 je uveravala da će učiniti sve što je u njegovoj moći da osigura da harmonija zavlada. „Veoma je zreo za svoje godine. Možeš to da osetiš kada pričaš sa njim i na terenu ga vidiš. Za mene je već zadovoljstvo što mogu da se igram sa njim, da mogu da mu pomognem na ovaj ili onaj način. U Real Madridu ću mu pomoći, baš kao što je Vini uradio sa mnom“.. Optimističan govor uprkos nedavnim izjavama Hozea Feliksa Dijaza, jednog od pundita Marca, uveravajući da budućnost napadača Iz Canarinhe ostaje, do danas, veoma neizvesna. „Izlazna vrata su uvek otvorena. Njegova želja da ostane nije potpuno zapečaćena. Mančester Siti je tamo, znam da ga je Gvardiola zvao. Nije mu prijatno.– rekao je španski novinar, koji je veoma blizak madridskom klubu…

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.